::our journey::

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, 13 February 2013

Program Diet Bersama: Natural Clenx Tea

Assalamualaikum.......

wah hah!aku dh lama tak hapdate cerita kat sini....sejak tahun baru datang sampailah tahun baru cina datang jugak, blog ini dah aku tinggal2kan...

sian kau sayang

eniway, aku masih dengan misi menguruskan berat badan. menguruskan perut yang sangat2 memalukan aku, menguruskan lengan dan peha yang menyebabkan orang lain salah anggap kat aku dengan mensabitkan bahawa AKU GEMUK!

itu MASALAH aku

oh no!aku tak boleh terima kenyataan itu. aku bukan gemuk....sbb kalo nak ukur, ukuran dada dan bahu aku still sama macam dulu, cumanya lemak yang berkumpul di bahagian perut, lengan dan peha.

AKIBATnya....

orang lihat aku gemuk, sbb susah nak cari baju, kalo amik saiz besar skit, bahu jatuh, lengan cun2, punggung dan perut pun cun2...kalo amik saiz kecik skit plak lengan jadi sempit, dan menampakkan perut yang boroi.....oh sangat memalukan ok!selalu kalo beli baju akan otter kat tang bahu dan dada...

so CONCLUSION...

setelah diamati, aku mengambil keputusan untuk mencuba Natural Clenx Tea. Teh ini adalah ramuan daripada 100% natural organic green tea dan herba yang telah mendapat sijil pengesahan dari Kementerian Kesihatan dan JAKIM. so, teh ini sangat sesuai diminum dan selamat diminum...dan die ada peket2 kecik, senang dibawa kemana-mana pun



rasa teh ini, ok je...macam teh biase, cube terbau jugaklah bau herba dia. tapi itu tidak menjadi masalah sebab, baunye tak obvious sangat pun. sedap je pada tekak aku. aku minum setiap kali meals dan compulsory setiap malam selepas dinner.

ehem....kalo ade orang kate teh ini menyebabkan kite yang minum ini cirit-birit itu sangatlah normal. nama pun proses detoxify confirm2 la akan membersihkan usus kita sebersih2nya...

macam aku, hari ini adalah hari ke 3 aku gunakan clenx tea....dua malam selepas aku start minum dan semalam aku ulang g toilet 5 kali kot. but still ok...even aku ulang ke toilet pun, aku tak cepat rasa letih dan tak cepat rasa lapar...cuma lenguh sikit la kaki tu kan....(faham2 la, bukan jamban duduk). sangat berbeza dengan cirit-birit causes of food poisioning....kalo yang tu, baru 3 kali pun rasa nak merangkak keluar dari toilet...bahahahaha

untuk hari ini pulak, just pagi tadi je aku ke toilet....sampai ke jam ini, aku still ok. aku dah baca testimoni dari internet mengenai public yang pernah amalkan clenx tea, mereka jugak mengata cirit-birit kalo teruk sikit pun mungkin jadi pada hari pertama atau permulaan penggunaan clenx tea. hari seterusnya dah ok, tapi kita still membuang....

tapi bagus sebenarnya clenx tea ni, bagi orang macam aku yang susah sangat nak membuang ini adalah cara terbaik untuk melancarkan sistem usus, dan nak elak masalah senak dan sebu perut. badan jadi ringan...

cuma, pastikan kita topap balik air yang dah hilang dari badan kita dan pastikan kita cukup air. ini untuk membuatkan kita segar walaupun dah membuang dan untuk dapatkan kulit yang cantik. and 1 more important thing, kurangkan makan makanan yang berlemak, bersenamlah at least 1kali seminggu...(ini adalah pesanan untuk diri sendiri)bahahaha

cikASheenakcakapjugakjugak: harap2 cik Ashee boleh turun skit berat badan sebelum 3/3/13 ni...hehehe




5 comments:

  1. perghhh...pakat nk selim melim dh aihhh..hehe

    ak pon ade mkn gk..tp bkn hat ni..ak amek yg "Manggis" punye..dia herbals gk le..mmg kesan menciritt ko pagi2..kah kah kah

    pape pon...wish u maintain gOjessss okeh! hehe

    ReplyDelete
  2. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  3. Blh ke amalkan klu kte kte tak tahu yg kte pregnant

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...